Tandlæger

Synet har en afgørende indflydelse på kvaliteten og effektiviteten af en tandlæges arbejde. God ergonomi bidrager til trivsel og velvære på arbejdspladsen. Vi leverer produkter, tjenester og komplette løsninger, der forbedrer tandlægens arbejdssyn og ergonomi.

Tandlægen syn

Det kræver et præcist syn at udøve et håndværk, der kræver præcision. Hurtig og pålidelig diagnose og behandling af høj kvalitet stiller særlige krav til synet. Ud over det kliniske arbejde skal tandlægens arbejdsbillede tage højde for andre vigtige udsigtspunkter i arbejdsmiljøet, såsom instrumenter og skærmhovedet – ofte inklusive væguret og døren til behandlingsrummet. En personlig, integreret løsning, der kombinerer synskorrektion, forstørrelse og belysning, giver et brugbart resultat med hensyn til arbejdssyn.

Ergonomi

God ergonomi er især vigtig ved arbejde i en statisk stilling. Det er muligt at undgå de nakke-, skulder- og rygproblemer, der er typiske for tandlæger, ved at være opmærksom på arbejdsstillinger og kropsholdning. En tandlæges praktiske arbejdsstilling bestemmes i høj grad af synet, da arbejdet udføres i den position, hvor objektet kan ses bedst. Det er derfor vigtigt, at visuelle hjælpemidler giver mulighed for en god arbejdsstilling, og at de er udvalgt og dimensioneret til den enkelte bruger.

Værktøjet

Kvalitetsarbejde udføres med kvalitetsværktøj, og du kan udføre arbejdet godt, når værktøjet er nemt og behageligt at bruge. De produkter, vi repræsenterer, er designet med brugeren i tankerne og kan sammensættes til meget skræddersyede, individuelle pakker. Med 25 års erfaring kan vi hjælpe tandlæger med at vælge de produkter, der bedst opfylder deres behov, og skræddersy dem til deres individuelle behov.