KAPS microscope – 1100 Limited

Original price was: 210.000,00 kr..Current price is: 180.000,00 kr..

KAPS 1100 – fantastisk optik och ergonomi, som hjälper dig i vardagen.
Den är utrustad med en balanseringsfunktion för att perfekt utjämna mikroskopets rörelse, briljant optik och ultraljus LED-belysning. Kaps 1100 ger alltså högkontrast, sann färgvisualisering. Detta ger tandläkaren maximal kontroll under hela behandlingen!
Balanseringssystemet gör att tandläkaren kan justera mikroskopet smidigt och exakt till valfri position, även med anpassade tillbehör. Även asymmetriska belastningar är perfekt balanserade och försämrar inte mikroskopets ergonomi.
Den höga ljusintensiteten, som uppnås genom den innovativa LED-belysningen med vitt ljus, möjliggör en inblick i områden som normalt sett är svårtillgängliga. Det homogent upplysta synfältet och den högre kontrasten säkerställer ett arbete utan ansträngning.

Ergonomiska lösningar
Kaps tandmikroskop är designat med fokus på ergonomi, eftersom tandläkare ofta klagar på nack- och ryggproblem. Med Kaps 45° ergonomiska kilen, inklusive den kikare skivspelaren, är problem som dessa nu ett minne blott. Kaps 1100 används medan du sitter bekvämt i en ergonomisk upprätt ställning. Detta resulterar i ett mycket mer avslappnat arbete.

Kaps 1100:

  • 5-stegs förstoringsväxlare
  • 0 – 210° lutande kikare rör med 12,5
  • Balanserande koppling
  • Handtag
  • Integrerad LED-belysning

Ikke på lager

Yderligere information

Relateret Produkter